Menu Luk

Service

Behold fabriksgarantien
Helt på lige fod med de autoriserede mærkeværksted bevarer du fabriksgarantien, når du får serviceret din bil efter bilfabrikkernes forskrifter hos Nykøbing Autoservice.

For at kunne servicere et bilmærke og samtidig bevare fabriksgarantien har vi adgang til datasystemet på bilen og et diagnoseudstyr, som følger fabrikkernes forskrifter for fejlfinding, reparation og omprogrammering.

Når vi har udført service får du udleveret et servicetjekskema og servicebogen stemples med Nykøbing Autoservice. Dette er din dokumentation for, at serviceeftersynet er udført efter fabrikkens forskrifter.

Husk! For at være sikker på at beholde fabriksgarantien bør du:

  • Overholde de serviceintervaller, der er opgivet i din servicebog.
  • Gemme dokumentation ”servicetjekskema og faktura” fra dit besøg hos Nykøbing Autoservice

Det er også en god idé at have dokumentation for serviceeftersyn, når du vil sælge bilen.

Service – basis
Hvis du har en ældre bil, er det en god idé at forebygge skader og reparationer ved at få et basis serviceeftersyn – det giver dig de bedste forudsætninger for sikker kørsel. Og, hvis du bare skal have skiftet olie og oliefilter klarer vi også det!

Aircondition Service
Et aircondition- eller klimaanlæg giver et behageligt indeklima og forebygger mug og skimmeldannelse – især om vinteren, hvor der er store temperaturudsving i bilen. Du bør få service af dit airconditionanlæg hvert 2-3. år, så forlænger du levetiden og minimerer risikoen for allergi.

Dæk og hjulskift
Det går ikke ud over sikkerheden, hvis du glemmer at skifte fra vinterdæk til sommerdæk. Men det er en økonomisk dårlig idé at køre på vinterdæk om sommeren. De bliver nemlig hurtigere slidt.

Den bedste løsning er at have to sæt dæk.

Dæk-opbevaring
Hos Nykøbing Autoservice opbevarer vi dine dæk til næste gang, du skal bruge dem. Det betyder, at du slipper for besværet med selv at fragte dine dæk frem og tilbage.